Cheese for dummies

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Laurel Miller, Thalassa Skinner

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 1118099397

ISBN-13: 978-1118099391

Ký hiệu phân loại: 641.3 Food

Thông tin xuất bản: Toronto : J. Wiley & Sons Canada, 2012.

Mô tả vật lý: xx, 382 p., [16] p. of plates : , ill. (some col.), maps ; , 24 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 103446

The accessible guide to selecting, cooking with, and making cheese! This handy primer includes information on pairing cheese with wine, creating an impressive cheese plate with the right accompaniments, and the best serving and storage methods for your favorite cheeses-- Source other than Library of Congress.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH