Le manioc, entre culture alimentaire et filière agro-industrielle

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: N'Zué Boni, Philippe Vernier, Nadine Zakhia-Rozis

Ngôn ngữ: French

ISBN: 978-2-7592-2708-2

Ký hiệu phân loại: 633.682 *Cassava (Manioc)

Thông tin xuất bản: éditions Quae, 2018

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (232 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 172351

The cassava-processing industry plays a key role in food safety and in the economies in the Global South, mainly in rural areas but increasingly in cities too. Climate change is expected to play an even greater role in world agriculture. This book brings together all of the available knowledge on cassava and highlights the agronomic and commercial issues surrounding this crop. It presents an overview of cassava production worldwide, covering all of the various aspects of the plant (botany, genetics), as well as its main forms of cultivation, its diseases and pests. It describes how to use, consume and process cassava.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH