Le fonio, une céréale africaine

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Famoï Beavogui, Jean-François Cruz, Dramé Djibril

Ngôn ngữ: French

ISBN-13: 978-2759210398

ISBN: 978-2-7592-1040-4

ISBN-13: 978-2759216352

Ký hiệu phân loại: 633.10966 Cereals

Thông tin xuất bản: France : éditions Quae, 2011

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (192 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 174280

"For years a basic food of many rural African communities, fonio, an African cereal with very small grains, has now been discovered by urban consumers in major African cities. This book describes the plant and grains and provides information on miscellaneous cultivation and production systems in a variety of environments. It describes the principal traditional fonio production and processing techniques and suggests possible areas for improvement. It shows a keen interest in improved promotion of fonio, by touching on such aspects as preparation of new products, marketing and consumption."
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH