Les légumineuses pour des systèmes agricoles et alimentaires durables

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Christian Huyghe, Anne Schneider

Ngôn ngữ: French

ISBN: 978-2-7592-2335-0

ISBN-13: 978-2759223367

Ký hiệu phân loại: 633.3 Legumes, forage crops other than grasses and legumes

Thông tin xuất bản: éditions Quae, 2015

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (512 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 176731

What do we know about inputs and potential of legumes in terms of the sustainability of agricultural and food systems? How can they be used to reduce the damage and maximise the benefits for the environment, agriculture and man? This reference work fuels the reflection on protein sources, nitrogen management in France and the relationship between legumes and sustainability.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH