Transformations agricoles et agroalimentaires

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Gilles Allaire, Benoit Daviron

Ngôn ngữ: French

ISBN: 978-2-7592-2615-3

Ký hiệu phân loại: 338.1 Agriculture

Thông tin xuất bản: éditions Quae, 2017

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (432 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 178851

This work provides a synthesis of recent research on the evolution of agriculture and food in a capitalist system. It is based on approaches not well-known in France such as international political economy and ecological economy. It studies agricultural processing in terms of ecology, history and geopolitics and traces specific aspects of agriculture and food in the 21st century. Lastly, it proposes theoretical approaches with a view to renewing the agricultural economy.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH