Foods of Association

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nina Etkin

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0816527779

ISBN-13: 978-0816539321

Ký hiệu phân loại: 394.12 Eating and drinking

Thông tin xuất bản: Tucson : University of Arizona Press, 2009

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 185142

This fascinating book examines the biology and culture of foods and beverages that are consumed in communal settings, with special attention to their health implications. Nina Etkin covers a wealth of topics, exploring human evolutionary history, the Slow Food movement, ritual and ceremonial foods, caffeinated beverages, spices, the street foods of Hawaii and northern Nigeria, and even bottled water. Her work is framed by a biocultural perspective that considers both the physiological implications of consumption and the cultural construction and circulation of foods.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH