Active Antimicrobial Food Packaging

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Işıl Var, Sinan Uzunlu

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1789850031

ISBN-13: 978-1789850048

ISBN: intechopen.74450

Ký hiệu phân loại: 664.09 Packaging

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (104 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 201387

Active antimicrobial food packaging is a new generation of packaging. Antimicrobial food additives are incorporated in the food packaging systems to inhibit, retard, or inactivate microbial growth to extend the shelf life of foods. This book is composed of five chapters, and is aimed at introducing the reader to active antimicrobial food packaging, as well as concerns of the consumers on synthetic-based food additives.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH