Anthocyanins

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: M. Monica Giusti (Ed.), Ronald E. Wrolstad (Ed.), Wilhelmina Kalt (Ed.)

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3038422280

ISBN-13: 978-3038422297

ISBN: books978-3-03842-229-7

Ký hiệu phân loại: 582.13 $Plants noted for their flowers

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2016

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (XVI, 376 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 201419

This book contains 20 articles published in Molecules that concern the color quality of food and wine, anthocyanin biosynthesis and regulation, anthocyanin composition and the biological properties of anthocyanin pigments.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH