Applications of Modified Starches

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Emmanuel Flores Huicochea, Rodolfo Rendón Villalobos

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1789233728

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2018

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (78 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 201425

Starch is the main source of energy to humans, but starch today has other roles in food, packing and pharmaceutical industries like filler, emulsion stabilizer, coating, etc. The native form of starch has application limitations on broad range of temperature, pH and stability, among others, required on several industrial applications. The alternative way is modified starch to improve its properties and uses on several industrial fields. The book explores the use of physical and, chemical modifications and even the unusual modification using ionizing radiation on several sources of starch, the effect of them on the properties and application fields of modified starch.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH