Fermentation Processes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Angela Faustino Jozala

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535129288

Ký hiệu phân loại: 822.914 English drama

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2017

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (312 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 202324

Fermentation is a theme widely useful for food, feed and biofuel production. Indeed each of these areas, food industry, animal nutrition and energy production, has considerable presence in the global market. Fermentation process also has relevant applications on medical and pharmaceutical areas, such as antibiotics production. The present book, Fermentation Processes, reflects that wide value of fermentation in related areas. It holds a total of 14 chapters over diverse areas of fermentation research.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH