Food Proteins and Bioactive Peptides

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Maria Hayes (Ed.)

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3038428633

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2018

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (VI, 172 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 202494

This book will look at the advances made in the generation, extraction, and characterisation of bioactive peptides from different food and gut protein sources, in addition to examining the increased potential and novel uses of these peptides in functional foods and pharmaceuticals for health. Novel extraction methods will be discussed along with protein identification methods and the application of peptides in gut health and in the prevention of diseases associated with metabolic syndrome, including diabetes, heart disorders, obesity, and inflammation.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH