Polyphenols

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Janica Wong

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1789234244

ISBN-13: 978-1789234251

ISBN: intechopen.72322

Ký hiệu phân loại: 572.2 Biochemistry

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2018

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (130 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 203632

Polyphenols, which mostly contain phenol structures, are phytochemicals found naturally in many types of food such as nuts, cocoa, berries, tea, and red wine. Emerging studies have shown that polyphenols can have multiple beneficial effects on the human body, such as antioxidative, anticancer, and antidiabetic effects. The present book encompasses many key aspects of polyphenolsfrom classification, dietary sources, health benefits, to possible mechanisms of action. ""Polyphenols"" is intended for a wide range of readers, hoping to provide readers with the recent scientific findings of why and how polyphenols can exert multiple health benefits.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH