Microbial mechanisms of tolerance to weak acids: an overview

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Miguel Cacho Teixeira, Nuno Pereira Mira

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-2889193059

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Frontiers Media SA, 2014

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (91 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 204014

Carboxylic acids are ubiquitous molecules found in microbial metabolic pathways and that have been explored for a wide array of applications including food preservation (e.g., acetic, propionic, benzoic, and sorbic acids), chemotherapy (e.g., the analgesic acetylsalicylic acid, the immunosuppressor mycophenolic acid or the antimalarial drugs artesunic and artemisinic acids) or agriculture (e.g., the herbicides 2,4-dichlorophenoxyacetic acid). This Research Topic contributes to the understanding of the molecular mechanisms underlying adaptation to weak acid stress in microbes, a knowledge base that impacts the fields of Medicine, Health, Food Safety and the Environment.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH