Yeasts in Biotechnology

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thalita Peixoto Basso

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1789239270

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (134 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 205535

This book offers a broad understanding of several ways in which yeasts can be applied to the biotechnology industry. The seven chapters are grouped into three sections (apart from the ""Introduction"" section). The Animal Nutrition section comprises two chapters dealing with the utilization of yeast as a probiotic for animal nutrition. The Food Industry section addresses the utilization of yeast in food products. Finally, the Industrial Bioproducts section deals with the development of new yeast platforms as cell factories for biochemical production.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH