Infrared Spectroscopy : Anharmonicity of Biomolecules, Crosslinking of Biopolymers, Food Quality and Medical Applications

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Theophanides Theophile

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535150527

Ký hiệu phân loại: 651.8 Data processing Computer applications

Thông tin xuất bản: Croatia : IntechOpen, 2015

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (174 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 205915

 This informative and state-of-the-art book on Infrared Spectroscopy is addressed to Researchers in Medicine as well as to Pharmaceutical Industry and Agriculture. It features 7 specialized chapters of MIRS and NIRS covering applications in proteins and biopolymers
  food quality research and food safety applications
  and medical applications, such as Down syndrome disorders of tooth, probing of brain oxygen, the role of CO2 in blood pressure and diagnosis of metastatic cancer. This book highlights the span of modern Infrared applications.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH