Soybean : Physiology and Biochemistry

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hany A El-Shemy

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535151708

Ký hiệu phân loại: 160 Logic

Thông tin xuất bản: Croatia : IntechOpen, 2011

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (500 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 206383

Worldwide, soybean seed proteins represent a major source of amino acids for human and animal nutrition. Soybean seeds are an important and economical source of protein in the diet of many developed and developing countries. Soy is a complete protein and soyfoods are rich in vitamins and minerals.Soybean protein provides all the essential amino acids in the amounts needed for human health. Recent research suggests that soy may also lower risk of prostate, colon and breast cancers as well as osteoporosis and other bone health problems and alleviate hot flashes associated with menopause. This volume is expected to be useful for student, researchers and public who are interested in soybean.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH