Current Issues and Challenges in the Dairy Industry

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Rabin Gyawali, Salam A Ibrahim, Tahl Zimmerman

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838803391

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (124 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 207763

The dairy industry has faced several challenges that have impacted dairy food quality and consumer acceptability. This book presents a different approach to address current issues and challenges facing the dairy industry. The book consists of seven chapters dealing with dairy processing, current issues related to consumers, and probiotic characteristics. We hope that this first edition can build interest among other scientists to join our future effort to write a more comprehensive book on this topic.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH