Mycotoxins and Food Safety

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Suna Sabuncuoğlu

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839688942

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: London : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (180 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 208030

Foodborne illnesses are a global public health concern with implications worldwide. Mycotoxins are naturally occurring toxins produced by microfungi that are capable of causing disease and death in. living organisms. They are recognized as a major economic problem due to their impact on human health, animal productivity, and.domestic and.international.trade. This book provides updated information about foodborne mycotoxins, their toxicities, new determination methods, prevention strategies, and regulations around the world.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH