Food Processing

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Romina Alina Marc, Guiomar Denisse Posada Izquierdo, Antonio Valero Díaz

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838803759

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (218 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 208125

In view of the continuous evolution that is taking place in the field of food processing, this book aims to devise the most comprehensive presentation of up-to-date information in the specialized literature to improve existing knowledge. The chapters in this book have been divided into four sections. Section 1-Food Technologies in Food Processing-presents current technological processes used in food processing. Section 2-Quality of Raw Materials in Food Processing-presents the importance of the quality of raw materials used in food processing. Section 3-Treatments Used in Food Processing-presents the latest trends in treatments used in food processing. Section 4-Factors That Influence Food Processing-presents current information on the factors that influence food processing from the raw material to the packaging used.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH