Mycotoxins in Feed and Food Chain : Present Status and Future Concerns

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Filippo Rossi

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3039368747

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (224 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 208541

The book deals with mycotoxins, their presence in various types of food, and how to prevent their presence in food . In addition to well-known molecules, such as aflatoxins or fumonisins, some contributors have dealt with emerging mycotoxins (e.g., alternaria toxins, botryodiplodin). Readers of the book can also find a new approach to reducing aflatoxins and fumonisins in food. In conclusion, the book presents both new mycotoxins and new information on old mycotoxins.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH