Olive Oil - Constituents, Quality, Health Properties and Bioconversions

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Boskou Dimitrios

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9533079219

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2012

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (524 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 223660

The health-promoting effects attributed to olive oil, and the development of the olive oil industry have intensified the quest for new information, stimulating wide areas of research. This book is a source of recently accumulated information. It covers a broad range of topics from chemistry, technology, and quality assessment, to bioavailability and function of important molecules, recovery of bioactive compounds, preparation of olive oil-based functional products, and identification of novel pharmacological targets for the prevention and treatment of certain diseases.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH