Soybean - Biochemistry, Chemistry and Physiology

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Tzi-Bun Ng

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9533072197

Ký hiệu phân loại: 813.4 American fiction in English

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2011

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (656 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 223841

Soybean is an agricultural crop of tremendous economic importance. Soybean and food items derived from it form dietary components of numerous people, especially those living in the Orient. The health benefits of soybean have attracted the attention of nutritionists as well as common people.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH