Trends in Vital Food and Control Engineering

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ayman Hafiz Amer Eissa

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535104490

Ký hiệu phân loại: 301.018 Sociology and anthropology

Thông tin xuất bản: Croatia : IntechOpen, 2012

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (304 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 224291

This book is an example of a successful addition to the literature of bioengineering and processing control within the scientific world. The book is divided into twelve chapters covering: selected topics in food engineering, advances in food process engineering, food irradiation, food safety and quality, machine vision, control systems and economics processing. All chapters have been written by renowned professionals working in food engineering and related disciplines.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH