Food and Drug Analysis

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ping-Chung Kuo

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3039365395

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (276 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 224815

Aspects of food and drug analysis include exploring natural sources as healthy food, characterizing the molecular structures of bioactive principles, identifying novel drugs, assessing their affinity and specificity, and examining their bioactivities in vitro and in vivo. In addition to extensively applied chromatographic methods, nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy is also used to screen for novel bioactive molecules. Various new sample preparation methods have been reported, especially for analysis in biological sample matrices. All these new analytical methods accelerate research and will make potential targets available in the near future.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH