The Kansas Beef Industry
 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0
Tác giả: ,

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ISBN:  9780700601974

Ký hiệu phân loại: 338.17621309781 Agriculture

Thông tin xuất bản: Lawrence (Kansas)University Press of Kansas 1980,

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (368 p.)

Ngôn ngữ:


This book relates the modern development of the Kansas beef cattle industry, combining both the history of production-including specific business problems and the significant work in upbreeding-and an examination of the marketing aspects of the industry that became so important during the twentieth century. Sharpest focus is on the period 1890 to 1940, after the Western beef industry had passed through the transition from using the expansive, openrange method of beef production to the more rational and organized methods of today.

Food & society -- bicssc; Beef industry-- cattle-- Food industry-- Kansas-

Chưa có video


THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028)35124482 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH