Development of Food Chemistry, Natural Products, and Nutrition Research

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nicola Cicero, Antonello Santini

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3039364619

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (196 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 226844

This Special Issue is dedicated to gathering the latest advances in the food sources, chemistry, analysis, composition, formulation, use, experience in clinical use, mechanisms of action, available data of nutraceuticals, and natural sources that represent a new frontier for therapy and provide valuable tools to reduce the costs for both environment and healthcare systems.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH