Bioactive Compounds in Nutraceutical and Functional Food for Good Human Health

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Corina Danciu, Kula Kamal Senapati, Kanchan Mishra, Kavita Sharma

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838808877

ISBN-13: 978-1838808884

ISBN-13: 978-1838808891

ISBN: intechopen.78846

Ký hiệu phân loại: 613.2 Dietetics

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (356 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 227289

Bioactive compounds are abundant in nature, particularly in plants, which have the capacity to synthesize phenolics, flavonoids, caffeine, carotenoids, and much more. Different bioactive compounds can change or alter the life process due to their different biological activities. This book examines bioactive compounds and their sources, structures, and potential uses in various industries, including pharmaceuticals, medicine, cosmetics, and food processing.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH