Improving the Sensory, Nutritional and Physicochemical Quality of Fresh Meat

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Paulo Eduardo Sichetti Munekata

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036522876

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (112 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 227384

The e-book and Special Issue "Improving the Sensory, Nutritional and Physicochemical Quality of Fresh Meat" is composed of six original papers about recent advances in the area of Meat Science about the effect of production system in lamb meat quality, the effect of animal feed supplements in cattle meat, treatment of cattle carcasses to improve tenderness, and the characterization of volatile compounds associated with sensory attributes. Moreover, studies regarding the developments in the processing of meat are also included in this publication.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH