Exploring Bacterial Colonies in Solid Foods or Model Foods Using Non-Destructive Techniques

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Anne Thierry, Sophie Jeanson, Sylvie Lortal

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-2889197439

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Frontiers Media SA, 2016

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (103 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 228089

Bacteria are always present in foods, either as initial contamination or as technological agents. In solid foods, they are immobilized and develop as colonies. So far, there is a lack of knowledge about the bacteria in colonies, growth and physiology. Non-destructive and resolute techniques, such as fluorescent microscopy, now allow investigating the world of bacteria in colonies and their surroundings in food, at the microscopic scale.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH