Carbohydrate Intake in Non-communicable Disease Prevention and Treatment

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Bernard Venn

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3038978183

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (156 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 228755

 In 2011, carbohydrates provided 63% of the dietary energy intake to the world&rsquo
 s population. Historically, carbohydrate-rich diets have been associated with good health and longevity but there has been a move away from traditional carbohydrate-rich diets, with refined carbohydrate taking much criticism for contributing to non-communicable disease. The aim of this Special Issue is to discuss the appropriate use of environmentally sustainable carbohydrate-rich foods in the modern diet in developing and developed countries in the context of prevention and treatment of non-communicable disease.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH