The Close Linkage between Nutrition and Environment through Biodiversity and Sustainability: Local Foods, Traditional Recipes and Sustainable Diets

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alessandra Durazzo

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3039213832

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (216 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 228816

The Close Linkage between Nutrition and Environment through Biodiversity and Sustainability: Local Foods, Traditional Recipes, and Sustainable Diets" is focused on the close correlation between the potential benefits and "functional role" of food and territory, and it includes papers on the characterization of local foods and traditional recipes as well as on the promotion of traditional dietary patterns and sustainable diets.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH