Grain-based Foods: Processing, Properties, and Heath Attributes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Emanuele Zannini (Ed.), Raffaella di Cagno (Ed.)

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3038972181

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2018

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (140 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 228844

The Special Issue aims to provide a complete exploration of the scientific principles related to processing, fermentation/malting, and nutrition of cereal grains. It also describes their physical and chemical characteristics and explains how these properties relate to health and nutritional value of the final grain-based products. Indeed, while grains remain the world's largest food yield-with more than 2.4 billion metric tons produced annually-consumer demands are on the rise for grain products sustainable from an environmental, social and economic viewpoint, in order to meet the growing demand for healthy and nutritious foods.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH