Forest, Foods and Nutrition

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alessandra Durazzo, Massimo Lucarini, Antonello Santini, Massimo Zaccardelli

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036500423

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (342 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 229420

The Special Issue, entitled "Forest, Food and Nutrition", is focused on understanding of the intersection and linking existing between forests, food, and nutrition. Forest ecosystems are an important biodiversity environment resource for many species. Forests and trees play a key role in food production and have a relevant impact also on nutrition. Plants and animals in the forests enable nutrient-rich food sources to be available, and can provide important contributions to dietary diversity, quality, and quantity.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH