Nitrogen in Agriculture : Physiological, Agricultural and Ecological Aspects

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Kazuyuki Inubushi, Takuji Ohyama

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839684883

ISBN-13: 978-1839684920

ISBN-13: 978-1839684937

ISBN: intechopen.91546

Ký hiệu phân loại: 631.84 Nitrogen fertilizers

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (216 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 229449

Nitrogen is the most important nutrient in agricultural practice because the availability of nitrogen from the soil is generally not enough to support crop yields. To maintain soil fertility, the application of organic matters and crop rotation have been practiced. Farmers can use convenient chemical nitrogen fertilizers to obtain high crop yields. However, the inappropriate use of nitrogen fertilizers causes environmental problems such as nitrate leaching, contamination in groundwater, and the emission of N2O gas. This book is divided into the following four sections: 'Ecology and Environmental Aspects of Nitrogen in Agriculture' , 'Nitrogen Fertilizers and Nitrogen Management in Agriculture' , 'N Utilization and Metabolism in Crops' , 'Plant-Microbe Interactions' .
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH