Impact of Pre-Mortem Factors on Meat Quality

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Gen Kaneko

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036528144

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (172 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 229808

Meat quality is associated with the chemical composition and metabolic state of skeletal muscle. This Special Issue aims to compile the recent literature with a focus on meat quality and pre-mortem factors that affect muscle metabolism. It includes nine research articles about various types of meat, as well as one review article about beef quality.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH