Lactic Acid Bacteria - R & D for Food, Health and Livestock Purposes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Marcelino Kongo

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535109556

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2013

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (672 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 230130

Ongoing scientific research in many parts of the world on the genomics, proteomics and genetic engineering of LAB is increasing our understanding of their physiology, pushing further the boundaries for their potential applications. ""Lactic Acid Bacteria - R&D for Food, Health & Livestock Purposes"" is a compilation and discussion of the outstanding scientific research activities concerning actually and future applications of LAB. It is directed to a vast public of readers - researcher, academics, corporate R&D, students or just curious interested in the subject.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH