Saccharomyces

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Luiz Carlos Basso, Thalita Peixoto Basso

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839687891

ISBN-13: 978-1839687907

ISBN-13: 978-1839687914

ISBN: intechopen.90981

Ký hiệu phân loại: 660.63 Biochemical engineering

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (134 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 230283

This book examines the value of the Saccharomyces genus in areas of agriculture and pharmaceuticals. It includes seven chapters in two sections: 'Agricultural and Biotechnological Applications' and 'Medical and Pharmaceutical Applications.' The chapters cover such topics as metabolic engineering of S. cerevisiae using CRISPR-Cas9. technology to produce biopharmaceuticals, fruit juice fermentation for antioxidant activity, mode of action of indigenous S. cerevisiae, the performance of Saccharomyces as an antiviral microorganism for pandemic diseases, application of yeast to study DNA repair and damage tolerance on cell cycle division, how calorie restriction can support the anti-aging process using yeast budding cells, and secondary metabolites from S. cerevisiae with anticancer activity.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH