Proteomics and Food Analysis: Principles, Techniques, and Applications

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mónica Carrera

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036524405

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (112 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 231791

This book, Proteomics and Food Analysis: Principles, Techniques, and Applications, edited by Dr. Mónica Carrera and published by MDPI, is an excellent collection of a wide range of proteomics approaches applied in food analysis.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH