Innovation in the Food Sector Through the Valorization of Food and Agro-Food By-Products

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Irene Gouvinhas, Ana Novo de Barros

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838806828

ISBN-13: 978-1838806835

ISBN-13: 978-1838806903

ISBN: intechopen.91078

Ký hiệu phân loại: 664 Food technology

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (302 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 233907

 This book presents an integrated and multidisciplinary approach to quality and innovation in the food sector with particular emphasis on consumer perception of quality.
- Chapter s cover such topics as identification of environmental variables, practices crops, and cultivars to improve nutritional and functional quality of different food matrices
  increased preservation of biodiversity through the use of genetic resources
  nutritional and functional characterization of food matrices
  and evaluation of the main bioactive substances that give food its functional qualities.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH