Herbs and Spices : New Processing Technologies

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Rabia Shabir Ahmad

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839696084

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (276 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 235885

Herbs and Spices - New Processing Technologies is a collection of research and review chapters offering a comprehensive overview of recent developments in the field of herbs and spices, with a focus on plants containing bioactive components and the utilization of novel processing technologies in the development of functional products. The book consists of four sections containing fourteen chapters written by various researchers and edited by an expert active in the research of plants and bioactive compounds.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH