Genetically modified yeast of the species Issatchenkia orientalis and closely relates species, and fermentation processes using same [electronic resource]

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 652.7 Processes of written communication

Thông tin xuất bản: Oak Ridge, Tenn. : Distributed by the Office of Scientific and Technical Information, U.S. Dept. of Energy, 2012

Mô tả vật lý: Medium: ED : , digital, PDF file.

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 261695

Cells of the species Issatchenkia orientalis and closely related yeast species are transformed with a vector to introduce an exogenous lactate dehydrogenase gene. The cells produce lactic acid efficiently and are resistant at low pH, high lactate titer conditions.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH