Authenticity of Honey: Characterization, Bioactivities and Sensorial Properties

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Olga Escuredo, M. Carmen Seijo

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036545073

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (214 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 269512

Honey is a very complex food that requires multiple analytical, statistical and mathematical methods to guarantee honey authentication. This Special Issue contains innovative research on different analytical procedures for the determination of chemical compounds, functional properties, sensory characteristics and pollen profiles for the interpretation of the botanical and geographical origin of honey. This book compiles twelve original studies that address these issues and improve the knowledge of honeys of multiple botanical and geographical origins.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH