Campylobacter

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Saeed El-Ashram, Guillermo Tellez-Isaias

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839689758

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (124 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 270041

Campylobacter is the major cause of food-borne bacterial diarrheal illnesses worldwide. Many wild and domestic animals carry the organism in their intestines. Intestinal colonization results in the transmission of Campylobacteriosis to healthy animals, and epidemiological studies imply that contaminated animal products contribute to Campylobacteriosis. Interventions in animal production offer the best chance of minimizing illness risk. In addition, implementing enhanced hygiene standards and decontamination can reduce the prevalence of Campylobacter contamination in animal meat. This book investigates Campylobacter's significance as a food-borne pathogen and summarizes recent breakthroughs in isolation, identification, the involvement of immune responses and microbiota, as well as novel control strategies.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH