Cooking cultures : convergent histories of food and feeling

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ishita Banerjee-Dube

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1107140363

Ký hiệu phân loại: 394.12 Eating and drinking

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: viii, 255 pages ; , 24 c

Bộ sưu tập: Xã hội, kinh tế, luật

ID: 271537

"Tracks the interplay of creativity, competition, desire, and nostalgia in the discrete ways people relate to food and cuisine in different societies"-- Provided by publisher
Includes bibliographical references and index
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH