The bar & beverage book

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Costas Katsigris, Chris Thomas

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 0470248459 (acid-free paper)

ISBN: 9780470248454 (acid-free paper)

Ký hiệu phân loại: 641.874 Alcoholic beverages

Thông tin xuất bản: Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons, c2012.

Mô tả vật lý: xiv, 722 p. : , ill. ; , 25 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 272688

 "The Bar and Beverage Book explains how to manage the beverage option of a restaurant, bar, hotel, country club--any place that serves beverages to customers. It provides readers with the history of the beverage industry and appreciation of wine, beer, and spirits
  information on equipping, staffing, managing, and marketing a bar
  and the purchase and mixology of beverages. New topics in this edition include changes to regulations regarding the service of alcohol, updated sanitation guidelines, updates to labor laws and the employment of staff, and how to make your operation more profitable. New trends in spirits, wine, and beer are also covered"-- Provided by publisher.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH