Surimi and surimi seafood

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jae Won Park

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 143989857X (hardback : acid-free paper)

ISBN: 9781439898574 (hardback : acid-free paper)

Ký hiệu phân loại: 639.2 Commercial fishing, whaling, sealing

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: xiv, 652 pages ; , 26 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 274891

"Surimi and surimi seafood products were originated in Japan several hundred years ago, and their modern production technology has been professionally documented since the 1950s. The book covers the basic science of surimi (fish proteins) and contains updates on fisheries and the market. It reviews a wide range of surimi seafood manufacturing technologies. It discusses quality assessment/quality control, development, and nutrition technology"-- Provided by publisher.
Includes bibliographical references and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH