Baking and Cooling of Biscuits. Vol. 3.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Duncan Manley

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 664.7525 Grains, other seeds, their derived products

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: 84 p. , ill , 22.000 x 014.000 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 277356

 Annotation This sequence of manuals addresses key issues such as quality, safety and reliability for those working and training in the manufacture of biscuits, cookies and crackers. Each manual provides a self-sufficient guide to a key topic, full of practical advice on problem-solving and troubleshooting drawn from over 30 years in the industry.<
 br>
 What Happens in a Baking Oven o Types of Ovens o Post-Oven Processes o Cooling o Handling o Troubleshooting Tips<
 br>
 This manual describes what is involved in baking and cooling biscuits from dough pieces that have been placed on the oven band.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH