Cooking the Norwegian way : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sylvia Munsen

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 0822541181 (lib. bdg. : alk. paper)

Ký hiệu phân loại: 641.59481 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis, MN : Lerner Publications Company, c2002.

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. map ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 277752

Introduces the land, culture, and cuisine of Norway and includes recipes for such foods as rice pudding, open-face sandwiches, and whipped cream cake.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH