Homegrown whole grains : grow, harvest & cook wheat, barley, oats, rice, corn & more

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sara Pitzer

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 160342153X

ISBN-13: 978-1603421539

Ký hiệu phân loại: 633.1 Cereals

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: 167 pages : , illustrations ; , 23 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 279648

In addition to providing information on wheat and corn, "Homegrown Whole Grains" includes complete growing, harvesting, and threshing instructions for barley, millet, oats, rice, rye, spelt, and quinoa, and lighter coverage of several specialty grains. It also features helpful tips on processing whole grains, from what to look for in a home mill to how to dry corn and remove the hulls from barley and rice.
- Chapter s for each grain include inventive recipes for cereals, desserts, casseroles, salads, soups and stews, and home-baked breads.
Includes filmography (page 161), bibliographical references (pages 159-161) and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH