Food process engineering : emerging trends in research and their applications

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Megh R Goyal, Murlidhar Meghwal

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 131532296X

ISBN-10: 131534193X

ISBN-10: 1315366150

ISBN-10: 1771884029

ISBN-10: 1771884037

ISBN-13: 978-1315322964

ISBN-13: 978-1315341934

ISBN-13: 978-1315366159

ISBN-13: 978-1771884020

ISBN-13: 978-1771884037

Ký hiệu phân loại: 664.02 Processes

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: 1 online resource (xxxiv, 401 pages).

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 279709

This bookprovides a global perspective of present-age frontiers in food process engineering research, innovation, and emerging trends. It provides an abundance of new information on a variety of issues and problems in food processing technology. Divided into five parts, the book presents new research on new trends and technologies in food processing, ultrasonic treatment of foods, foods for specific needs, food preservation, and food hazards and their controls.
Includes bibliographical references and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2020 THƯ VIỆN HUTECH